Sponsra Podcast och Blogg
Om du vill synas och sponsra Gitarrzombien finns två "sponsorpaket" som innehåller båda kanalerna "blogg" och podcast". Sponsringen handlar om att finansiera de faktiska kostnaderna som resor, produktionstid, inspelningsteknik, webb och marknadsföring. Gitarrzombiens år delas i två säsonger, vår och höst. 

Podcasten har mellan 2500-3500 lyssnare per program, eller drygt 12000 per månad, och bloggen har en räckvidd på mellan 15000-20 000 lästa artiklar per månad. Det gör att Podcasten når drygt 140 000 lyssnade program per år och bloggen ca 200 000 läsningar per år och en YouTube-kanal med ca 50 000 views per år. Till detta ska läggas att på Facebook där vi når 60 000 i nätverket per månad med olika aktiviteter. 

Sammanfattning
Räckvidd Podcast: 140 000 lyssningar/år
Räckvidd blogg: 200 000 läsningar
Räckvidd Facebook: 8200 följare och månatlig räckvidd ca 60 000 lyssningar

Varför bli sponsor?
Helt enkelt för att det gynnar alla om det finns en  trovärdig "independent" innehållsleverantör på gitarrmarknaden, men självklart också för att stärka ditt varumärke genom att stötta en fri dialog och kunskapsspridning inom området gitarrer, förstärkare, effekter, ton, att spela i band m.m. Genom att ta aktivt sponsansvar blir man på ett sätt avsändare för Gitarrzombien. Man kan inte styra innehållet, Gitarrzombien tar kvalitetsansvar och har till uppgift att vårda och ta hand om sina lyssnare och läsare. Därför är alla eventuella produkttester eller recensioner fria från sponorers påverkan. Det är en fråga om att inte hamna i fällan som många gitarrtidningar gjort, dvs att det lyser igenom att annonser var köpta osv. Det vinner inte läsare/lyssnare på och inte heller annonsörer/sponsorer. Däremot kan man ha en dialog om innehållsliga delar. Som sponsor kan man också bidra med kunskap och kontakter för att effektivisera produktionsplanering av podcast/blogginlägg. Om man summerar skälen blir det:

- Bidra till kunskapsspridning
- Exponera sin verksamhet för målgruppen
- Stärka sitt varumärke
- Öka antalet potentiella kunder & affärer

Huvudsponsor
Som huvudsponor kan man sponsra en säsong. En säsong är januari-juni alternativt juli-december. Som huvudsponsor exponeras man i varje podcastavsnitt och exponering i bloggen sker i avdelningen "huvudsponsor" på bloggens förstasida. Som huvudsponsor kan man även erbjuda målgruppen förmåner, bjuda in till evenemang etc. Detta sker då genom Gitarrzombiens försorg.
Max antal huvudsponsorer är 5 under samma period. Antal podcastavsnitt är minst 36 avsnitt per år. 
Pris: Kontakta Gitarrzombien

Avsnittssponsor
Genom att sponsra enskilda avsnitt får man exponering som avsnittssponsor i podcasten och i blogginlägget ifråga.
Pris: Kontakta Gitarrzombien
 

Gitarrzombien har ersatt Fuzz för mej. Lysande.
Pontus Ekblad 2016

Ser framemot att läsa, se, höra . Uppskattar en svensk bra intressant gitarr läsning. Som vissa skriver gillar din ärlighet och det du står för... 
Michel Skoglund 2015

Gitarrzombien har blivit ett absolut måste. Helt lysande. Keep up the good work. Ser verkligen framemot ett maffigt nästa år.
Per Karlander 2015

Läser din sida och märker att mungiporna drar sig uppåt. 
​Kay Lorén 2015

Ser fram emot nytt godis under 2015! Uppskattar bloggen mycket!
​Kristian Grundström