top of page

Våra partners är viktiga för oss, eftersom som dom tillför värde för er lyssnare. Alla våra partners erbjuder er som stöttar oss genom vår app minst 5 procent rabatt på sitt standardutbud. För den som handlar några gitarrer, skinnjackor, förstärkare, pedaler, skor m.m under året har alltså goda skäl att stötta oss. Om det nu inte skulle räcka så får du förstås också full tillgång till det premiuminnehåll som finns i appen. Vad sägs om ytterligare podavsnitt eller extra material som videos, tester och annat värdefullt. Du hittar appen på App Store (IOS) och Google Play (Android). 

VÅRA PARTNERS

Det du inte hittar i pedalväg hos Sebastian Nylund existerar inte. Dessutom hittar du högkvalitativa gitarrer och förstärkare i butiken. 

www.tgt11.com

Erik Almström på Sgt Doom tillverkar gitarrer efter dina specifikationer på det gamla hederliga sättet "för hand".

http://www.sgtdoomguitars.com

Michael Åkesson bygger premiumgitarrer helt efter dina spelar han med, och så kan han tatuera också. Pluspoäng...

Sgt Doom Guitars

Manic Custom Guitars

Theese Go To 11

Marthyn Ingman ser till att du har ordentligt på fötterna på gigget och i vardagen. Schyssta sneakers & boots i långa rader.

www.sko-uno.com

Jan Hallquisth, Stevie Klasson och Wiliam Hallquisth har levererat vintagegitarrer och förstärkare sen 1970. Kolla där först...

www.halkans.com

Felix von Bahder & Co förvandlar överblivet skinn till moderna skinnjackor. Recycle is the new black.

www.deadwoodstudios.com

Halkan's Rockhouse

DEADWOOD

Sko Uno

Vill ni också bli partner?

Om ditt företag passar in i vårt sätt att tänka kan det mycket väl gå att få till ett partnerskap. Partnerskapet är kostnadsfritt. Kontakta fredrik@gitarrzombien.se

bottom of page